Roltrapreiniger Juma 110 Step
  • Roltrapreiniger Juma 110 Step
  • Roltrapreiniger Juma 110 Step
  • Roltrapreiniger Juma 110 Step
  • Roltrapreiniger Juma 110 Step
  • Roltrapreiniger Juma 110 Step

Roltrapreiniger Juma 110 Step

€ 24.950,00
Exclusief belasting
Aantal

  Veiligheid Betaling

Veilig betaling systeem

  levertijd

1-2 werkdagen

  Retourvoorwaarden

14 dagen bedenktijd na levering

Omschrijving

Juma 110 Step

Hoge kwaliteit, robuuste reinigingsmachine voor professionele nat reinigen van roltrappen . Juma 110 reinigt de treden snel, extreem grondig en zonder resten van water of chemicaliën, tot aan de randen.

Eenvoudig te bedienen met voor gedefinieerde programma's. Met behulp van een keuzeschakelaar waaruit u kunt kiezen over drie reinigingscycli voor een reeks van vervuilingsniveaus . 

Speciaal gevormde 18 borstel strips met verschillende haren materiaal in verschillende lengtes en dichtheden zorgen voor optimale reinigingsresultaten met weinig slijtage. De V-vormige opstelling van de borstel strips garandeert een residuvrije reinigingsresultaat. U kunt eenvoudige onderhoudsprocedures uitvoeren en wijzigen . Krachtige zuigkracht betekent dat de roltrap kan direct worden gebruikt zonder slipgevaar.

De STEP 110 „klimt“ stap voor stap omhoog als het reinigt. Wanneer het de bovenkant bereikt kan het achteruit worden geplaatst over de roltrap naar beneden. Dankzij de geïntegreerde rollers kan het zijwaarts worden verplaatst op de trede met weinig moeite. Het zwaartepunt ligt helemaal aan de voorkant zodat de STEP 110 veilig zit op de trede. De STEP 110 is universeel instelbaar voor verschillende treden. "Gemaakt in Duitsland".

Productdetails
0
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: 23-060012638210

Kranzle HD Reiniger RP 1000 H

KRÄNZLE HOGEDRUKREINIGER THERM 1000 RP De warm water hogedrukreiniger Kranzle Therm 1000 RP combineert een groot aantal technische innovaties. Dit toestel zorgt voor de hoogste performance, betrouwbaarheid, veiligheid en bedieningscomfort tijdens het dagelijkse gebruik. De nieuwe Kränzle Therm-RP serie biedt met de nieuwe krukaspomp een debiet tot 1600...
Prijs € 5.300,00
Meer
Op voorraad

Volg ons op Facebook