Bestellen

Na het maken van je keuze kan je afrekenen met een van de vele betaalmogelijkheden die wij aanbieden via de website. Na het plaatsen van je bestelling en afronden van de betaling krijg je updates via de e-mail waaronder de track & trace code. Via jouw track & trace code kun je je bestelling live volgen. Doorgaans worden bestellingen geplaatst op een werkdag voor de volgende werkdag opgehaald door DPD.

Levertijd Retouren

Bij Cleaning Products Amsterdam zijn we gericht op productkwaliteit, een goede service en een snelle levering. Indien je op werkdagen een bestelling plaatst voor 16:00 uur, wordt deze in bijna alle gevallen de volgende dag via onze logistieke partner DPD bezorgd in Nederland. Voor leveringen in Nederland betaal je bij ons € 8,-  verzendkosten.

Retourvoorwaarden

Indien je niet tevreden bent met ons product, kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. We zorgen dan samen voor een passende oplossing.

Indien je spijt hebt van je aankoop, dan kun je tot 14 dagen na ontvangst aankoop aan ons terugsturen, mits in de originele verpakking. De kosten van het retour sturen komen voor jouw eigen rekening.

Voor retourzendingen gelden deze instructies:

  • Zorg ervoor dat de artikelen voorzien blijven van de originele verpakking. Alleen ongebruikte en ongedragen artikelen worden in ontvangst genomen.

  • Stuur de retourzending naar:

Cleaning Products Amsterdam  (CPA)                                                                                        
Dukdalfweg 4
1041 BD Amsterdam.

  • Zorg ervoor dat het bestelnummer op de zending vermeld is, zodat wij de retourzending snel kunnen verwerken.

  • Retourzendingen die niet aan de bovenstaande instructies voldoen, kunnen door ons geweigerd worden.

  • Wij zorgen er voor dat je je geld terugkrijgt binnen 5 werkdagen nadat wij de retourzending hebben verwerkt.

Volg ons op Facebook